De iPad 3 is hier, ik bedoel: Nieuwe iPad!

Zeg niet zomaar iPad 3 tegen een “New iPad”. De logische opvolging van de iPad 1 en iPad 2 wordt blijkbaar niet consequent voortgezet, of wat dacht je nu van Apple?

Goed, de Nieuwe -we zullen het maar in hoofdletters schrijven- iPad verdient desalniettemin toch een review in deze blog!

De grootste troeven van deze nieuwe tablet zijn het verbeterde scherm, dat 4 keer meer pixels bevat. Kon het dan nog beter? Mijns inziens lijken die verschillen minder en minder merkbaar, of toch enkel alleen als je 2 verschillende iPads naast elkaar houdt. Ook de camera krijgt 5 megapixels mee, in vergelijking met de lousy 1 megapixel -die het niet eens waard is- op de iPad 2.
Verder ondersteunt de Nieuwe iPad 4G verbinding, wat hier in België niets waard is aangezien ons land nog volop bezig is met het uitrollen en verfijnen van het 3G-netwerk.
De Nieuwe iPad is qua uitzicht een stukje dikker en zwaarder dan zijn voorganger, maar dat wordt beloont met een hogere snelheid. Maar was de iPad 2 ook al niet snel?
Wat wel interessant is, is dat de prijs voor een nieuwe iPad dezelfde is als zijn voorganger. Je krijgt dus meer voor hetzelfde geld! Toch kunnen we ons afvragen of je je iPad 2 nu echt moet vervangen door een Nieuwe iPad. Verschillen zijn enkel merkbaar als je de twee toestellen naast elkaar legt, dus naar mijn mening biedt de Nieuwe iPad mij geen meerwaarde ten opzichte van zijn voorganger.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in iPad laatste nieuwtjes en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s