Infographic mondays: hoe doet de iPad het in de bedrijfswereld?

Vandaag toon ik jullie een interessante infographic over de introductie van de iPad in het bedrijfsleven. Het hoeft immers niet altijd over de toekomst van nieuws te gaan!
Er zijn veel voorspellende factoren in onderstaande infograpic, bijvoorbeeld de voorspelling dat tegen 2015 ongeveer 30% van de geleverde iPads voor de bedrijfswereld bestemd zijn. Toch moeten we daarmee oppassen voor een onrealistisch optimisme. Het lijkt ons het verstandigste eens te kijken naar de huidige situatie. Leuk is dat 1% van de werkgevers een gratis iPad geeft aan elke werknemer. Dure zaak!
We zien ook dat browsen op het net de nummer één activiteit is bij iPadgebruik in de bedrijfsomgeving, op de voet gevolgd door emailen.
De iPad blijkt ook hét ideale middel bij uitstek te zijn voor werknemers die veel op de baan zijn, de zogenaamde “voyageurs”, de verkopers en vertegenwoordigers dus :-). Zij kunnen immers op handige wijze gebruik maken van het mooie grote scherm en andere features om hun koopwaar aan te prijzen. Het maakt ook allemaal veel meer indruk en lijkt veel vlotter.

Hieronder het hele plaatje:

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in iPad infographics en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s